Novi zamenik predsednika Panteleja - privrednik, po struci DIF-ovac

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jan.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi zamenik predsednika Panteleja - privrednik, po struci DIF-ovac

Umesto doskorašnjeg Aleksandra Milosavljevića, na mesto zamenika predsednika niške Opštine Pantelej postavljen je Nenad Radojković - po struci profesor fizičkog, a bavi se transportom.

Radojković će obavljati poslove zamenika prvog čoveka Panteleja, a na ovu poziciju došao je kao odbornik SNS-a u opštinskom parlamentu.

U rešenju o izboru zamenika navodi se da će njegov mandat trajati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koliko i onaj koji ima aktuelni saziv Skupštine Opštine.

Mandat izabranom zameniku predsednika identičan je mandatu Skupštine koja ga je izabrala na funkciju - navodi se u rešenju.

Kako se navodi u Radojkovićevoj radnoj biografiji koja je novinarki dostavljena iz Opštine, novi zamenik predsednika je završio Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu. Ovaj 34-godišnjak od radnog iskustva navodi da je vlasnik i direktor firme Trans Balkan Niš, gde je zaposlen od 2013. godine.

Inače, njegovo postavljenje na funkciju zamenika predsenika Panteleja potvrdili su odbornici na sendnici Skupštine Opštine 20. decembra, kada je usvojen i prestanak mandata njegovom prethodniku Aleksandru Milosavljeviću.

Kako se navodi, Milosavljević je prestao da bude zamenik predsednika Opštine na svoj lični zahtev.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.