Niški SNS voli Vučića - da što pre ozdravi i vrati se na posao

Izvor: JužneVesti.com, 17.Nov.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški SNS voli Vučića - da što pre ozdravi i vrati se na posao

Simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke i njeni najviši funkcioneri okupili su se danas u centru Niša da pošalju poruku predsedniku Aleksandru Vučiću da ga vole. Iako kažu da to rade svake nedelje, ove su mu poželeli i dobro zdravlje i da se što pre vrati na posao, jer je pre dva dana zbog lošeg zdravstvenog stanja završio na VMA.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niški naprednjaci poželeli Vučiću dobro zdravlje

Izvor: Danas, 17.Nov.2019

Članovi Srpske napredne stranke(SNS) u Nišu okupili su se danas na centralnom gradskom trgu kako bi predsedniku njihove partije Aleksandru Vučiću poželeli dobro zdravlje i poručili mu da ga vole. Članak Niški naprednjaci poželeli Vučiću dobro zdravlje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.