Izvor: JUGpress.com, 01.Maj.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška inicijativa: I za praznik zloupotreba dece u političke svrhe

NIŠ

Čak i za 1. maj, u parku Čair, SNS je pravio akciju na toboganu za decu sa deljenjem hrane a sve pod okriljem slika i štandova sa slikom Aleksandra Vučića. Za posluženje su bili prasetina, piletina, roštilj i sokovi, saopštila je danas Niška iniciajtiva.

“Prisutni su bili poverenik SNS-a za Niš Zvezdan Milovanović, večnik opštine Medijana Srđan Jovković, istaknuta članica >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << SNS-a i radnica Zavoda za zapošljavanje Vanja Stojanović i, naravno, predsednik opštine Medijana Nebojša Kocić.

Ovo je još jedan u nizu zloupotreba dece u političke svrhe. Pre nekoliko meseci imali smo slike sa Čegra u organizaciji opštine Pantelej sa decom u majicama SNS-a, dok je pre nekoliko dana cela Gradska uprava, sa skoro celim komunalnim sektorom preduzeća, išla na doček Vučiću po direkivi načelnika Gradske uprave Janjića.

Sada su očigledno opština Medijana, EPS i Telekom Srbija radile zajedno na ovoj akciji.

Da bi sve ovo bilo moguće, Elektrodistribucija je 30. aprila namestila sanduče sa strujom jako blizu ove lokacije a pred kraj manifestacije viđeno je vozilo Telekoma Srbija koje je prelepljeno na mestu natpisa.

Propust je bio jer se parče papira sa natpisa odlepilo, pa se videlo ko je vlasnik vozila.

Pri slikanju samog vozila, pripadnici organizacije, najverovatnije neki članovi SNS-a su bili verbalno nasilni, jer ne žele da se slikaju dok rade. Izbegnut je dalji okršaj, odlaskom sa mesta.

Lepo je videti da neki ljudi rade za 1. maj iz državne službe, ali opet koristeći resurse celog društva, države i državnih kompanija radi promocije političkih lidera”, navodi se u saopštenju Niške inicijative a gradjani pozivaju da “na dalje bilo kakvu aktivnost ovog tipa slobodno prijave”.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.