Nikola Radosavljević: Vlada Ane Brnabić za nove pobede Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 15:48

Nikola Radosavljević: Vlada Ane Brnabić za nove pobede Srbije

Narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini, Nikola Radosavljević, izjavio je da pruža punu i nedvosmislenu podršku novoj Vladi Republike Srbije i premijerki Ani Brnabić.

Poručio je da će  svojim radom  dati pun doprinos realizaciji svih zacrtanih ciljeva nove Vlade.

- Ovo je Vlada pobednika, tim koji će sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teškim vremenima, koji su pred nama, voditi Srbiju u nove ekonomsko-društvene pobede. Mogu da izrazim lično zadovoljstvo što će na mestu premijerke biti ponovo Ana Brnabić koja je i u proteklom periodu, dok je bila na čelu Vlade, pokazala visok stepen odgovornosti, rada, stručnosti i znanja. Nema sumnje da će tako biti i u vremenu koje je pred nama, a u kome je Ana Brnabić ponovo na čelu Vlade Republike Srbije. Pored ostalog, Ana Brnabić je i izbor predsednika Aleksandra Vučića, a podsećam da je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" na izborima dobila ogromnu podršku građana Srbije. Ta podrška, prema istraživanju uglednog američkog instituta ,u ovom trenutku je na istorijskom maksimumu, kada je reč o Srpskoj naprednoj stranci, rejting je skočio na 66%. Zato mogu da konstatujem da izbor ministara, pojedinačno po strankama, jasno pokazuje izraženu volju građana na izborima, a poštovanje volje građana predstavlja najviši stepen demokratičnosti jednog društva  - rekao je Radosavljević.

Prema rečima Radosavljevića ovo je na neki način i Vlada kontinuiteta i on je uveren će  uspeti da dostigne visoko postavljene ciljeve.

- Lestvica je visoko podignuta, a izazovi koji su pred nama su zaista veliki. Zato u novoj Vladi, na mestima ministara imamo i nova lica, nove

ljude, novu energiju. To su ljudi od znanja i kredibiliteta i uveren sam da će svako od njih ponaosob dati celog sebe u borbi za još bolji život građana Srbije, za veće plate i penzije, ekonomski razvoj, za zaštitu života građana u borbi protiv nevidljivog i podmuklog neprijatelja kakav je korona virus. Naravno, tu je i odsudna borba za očuvanje srpskih interesa na Kosovu i Metohiji. Posebno veliki teret i odgovornost imaće ministarstva policije i pravde, jer nam, kako je najavio predsednik Aleksandar Vučić, predstoji velika, obimna i beskompromisna borba protiv korupcije, kriminala i mafije, koji razjedaju naše društvo , nanose mu ogromnu štetu i unose nesigurnost kod građana. Nikada u istoriji i nigde kriminal nije bio jači od države pa neće ni kod nas. To je bitka koju će država Srbija dobiti. Tu je naravno i ozbiljan zadatak za ministarstvo odbrane i dalje jačanje vojske, njene osposobljenosti i tehničke opremljenosti, jer je jaka vojska najbolji vid odvraćanja potencijalnih neprijatelja.  Srbija i njeni građani od ove Vlade mogu da očekuju još bolje rezultate i mogu mirno da spavaju - poručio je narodni poslanik Nikola Radosavljević.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.