Nebojša Stefanović: Pričaću sa Vučićem

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 08:24

Nebojša Stefanović: Pričaću sa Vučićem

Beograd -- Ministar odbrane Nebojša Stefanović odgovorio na pisanje medija o zahtevima odbora SNS da on bude smenjen s mesta predsednika GO SNS u Beogradu.

On je, nakon dočeka novog kontingenta kineskih vakcina protiv koronavirusa jutros na beogradskom aerodromu, rekao da stvari koje se tiču stranačkih organa ne treba raspravljati u medijima, bez obzira na demokratski proces u SNS i to što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svako ima pravo na mišljenje i stav.

Stefanović je, odgovarajući na pitanje novinara da li će posle zahteva odbora SNS širom Srbije da bude smenjen sa funckije predsednika GO SNS u Beogradu i sa javnih funkcija, misli da treba da podnese ostavku, rekao da će otome razgovarati sa predsednikm Aleksandrom Vučićem.

"Nisam od onih kojima je stalo da budu u bilo kakvoj fotelji po svaku cenu, niti da budem funkcioner za sva vremena. Moj posao je da se potrudim da naša vojska bude jača i da Ministarstvo odbrane napreduje iz dana u dan, kao i da se potrudim da svojim radom opravdam poverenje", rekao je Stefanović.

On je naglasio da mu je važno da je u karijeri radio u skladu sa zakonom i istakao da nije učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile predsednika Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice.

"Da li sam pravio greške u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram. Ali da budem u fotelji večito niti mi pada napamet niti je to za mene prioritet“, istakao je Stefanović.

On je rekao da će se o svemu ostalom pre bilo kakve odluke konsultovati unutar svoje stranke, pre svega sa predsednikom, čije poverenje, kako je naveo, ima da obavlja funkciju, i da će odluku, kada bude doneta, saopštiti javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.