Naš cilj je bolji život naše dece i svakog pojedinca: Naprednjaci spremni za izbore u Šapcu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naš cilj je bolji život naše dece i svakog pojedinca: Naprednjaci spremni za izbore u Šapcu (FOTO)

Poslata je snažna poruka građanim ovog grada.

Srpska napredna stranka spremna je za predstojeće lokalne izbore u Šapcu i svom snagom će se boriti za bolji život dece i svakog pojedinca u Srbiji.

- Spremni smo za lokalne i republičke izbore jer imamo dobre političke rezultate. Spremni smo da odgovorimo na sva suštinska pitanja naših građana. Cilj naše politike je bolji život naše dece i svakog pojedinca u Srbiji. Pre osam godina, kad nam je narod ukazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poverenje, bilo je mnogo teško u državi. Nisu funkcionisale mnoge stvari, ali smo marljivim radom uspeli da isplivamo na površinu – rekao je na konferenciji za medije poverenik Gradskog odbora SNS u Šapcu Aleksandar Pajić.

Funkcioner naprednjaka je podsetio i na velike uspehe koje je Srbija ostvarila u poslednjih nekoliko godina:

- Neki su punjenjem sopstvenih džepova ostavili državu na ivici bankrota, a mi smo uspeli 510 evra bude prosečna plata. Lideri smo u Evropi po stopi ekonomskog rasta. Izgradili smo mnogo kilometara auto-puteva. Činjenica je da želimo da narod prepozna trud i da nas motiviše da nastavimo dalje da se borimo.

Pajić se osvrnuo i na najavu da će gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izaći na lokalne izbore u tom gradu s obzirom na to da je okrenuo leđa opoziciji okupljenoj u Savezu za Srbiju.

- Jedan od onih koji kritikuje naš rad, Nebojša Zelenović, prvo je napomenuo da bojkotuje izbore, a sada izlazi na iste. Kritikovao je ljude koji učestvuju na izborima. Svašta je pričao o uslovima u Srbiji, a to što je navodio više nije bitno, već je spreman za predstojeće izbore – rekao je Pajić i podsetio da protiv Zelenovića postoji presuda zbog krađe pet miliona iz budžeta.

Pajić je poslao snažnu poruku građanima Šapca.

- Sećamo se svi Zelenovića kako je sa crnom kapom na glavi sa pripadnicima Saveza za Srbiju pokušavao da silom odgovori na volju naroda. Poručujemo mu da podrška grada Šapca za njega i njih ne postoji i da će doživeti debakl na izborima – kaže Pajić.

Građani prema njegovim rečima dobro pamte loše upravljanje gradom od strane Zelenovića.

- Govori o ulaganjima u šabačka sela, a pojedina naselja nemaju ni kanalizacione ni vodovodne mreže. Navodim primer susedne opštine Vladimirci, koji spada u nerazvijene opštine, koja ima 27 sela, a samo tri nemaju vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Nadamo da će do kraja godine i ta tri sela dobiti šta zaslužuju – kaže Pajić.

On je podsetio na činjenicu da bolnica nije rekonstruisana i na medijski mrak u Šapcu.

- Napominjem da se nismo ni makli od idejnih rešenja za bolnicu, a postoji još mnogo stvari koje moraju da se urade. Mi smo slušali laži da je to poslato i da se razmatra projekat, ali otkriveno je da Zelenović laže i da ništa nije uradio. Izrekao je i laž da predsednik Aleksandar Vučić koči projekte u Šapcu. Vlada Srbije i Aleksandar Vučić misle na sve, na svaku opštinu, bez obzira na to ko je gde na vlasti - naglasio je Pajić.

Poverenik Gradskog odbora SNS u Šapcu je upozorio da se novac građana koristi za nelegalne svrhe.

- TV Šabac je dobila deset miliona dinara od Zelenovića zarad podrške. Niko od rukovodećih ljudi u SNS nije dobio poziv u TV Šabac, niti smo dobili jedan jedni minut. To samo daje do znanja koliko vlada medijski mrak u Šapcu. Kada budemo došli na vlast u gradu izaći će sve na videlo jer narod mora znati istinu. Novcem kojim bi trebalo da se finansiraju radovi Zelenović nastoji da obezbedi prljava sredstva kojima će se kupovati glasovi – rekao je Pajić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.