Nakon Vučićeve posete Kuršumliji, stigla oprema za male fudbalere iz OFK  Kosanica

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Nov.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon Vučićeve posete Kuršumliji, stigla oprema za male fudbalere iz OFK Kosanica

Tokom poslednje posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kuršumliji, mališani OFK „Kosanica“ zatražili su pomoć oko izgradnje pomoćnog terena. Tim povodom našu opštinu posetio je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darko Glišić koji je na velikom igralištu razgovarao sa mladim fubalerima „Kosanice“ i „Kolibrija“ i mladim fudbalerima oba kluba uručio sportsku opremu.

U prisustvu predsednika opštine Kuršumlija, Radoljuba >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Vidića i generalnog direktora AD “Planinka” Radovan Raičevića, predstavnici klubova i mladi kuršumlijski ljubitelji fudbala su zahvalili Glišiću na poseti i poklonima.

Tom prilikom predsednik Vidić je najavio da će sledeće nedelje voditi detaljniije razgovore o izgradnji pomoćnog terena, koji su mališani zatražili od predsednika Vučiča, kao i o uređenju tribina i kompletnog sređivanja ovog spotrskog kompleksa, a sve u cilju stvaranja boljih uslova za rad svih selekcija.

– Najvažniji zadatak svih nas je da mladim generacijama omogućimo bolje uslove za život i rad ali i da im obezbedimo bolje uslove da svoje slobodno vreme usmere na kvalitetniji i pravi način i tako steknu zdrave životne navike. Posebno me raduje činjenica da se sve više mladih ljudi bavi sportom u okviru različitih sportskih disciplina što govori da su naša deca izuzetno talentovana i postižu zapažene rezultate. – rekao je ovom prilikom predsednk Vidić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.