NAJEFIKASNIJA VLADA Brnabić: SNS da formira vlast sa MANJINAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 10:18

"NAJEFIKASNIJA VLADA" Brnabić: SNS da formira vlast sa MANJINAMA

Funkcioneri SNS sastali su se krajem prošle nedelje na sastanku, na kome je, između ostalog, bilo reči i o formiranju nove vlade.

- Glasala sam za to da Srpska napredna stranka (SNS) formira sama vlast sa manjinama - kaže predsednica Vlade i funkcionerka SNS Ana Brnabić.

Ona je rekla da je na sednici Predsedništva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SNS glasala upravo za taj predlog, jer smatra da bi to bila "najefikasnija vlada".

Kako je tada rekao predsedsednik Srbije Aleksandar Vučić, postoje četiri varijante za sastav nove vlade, čije je formiranje najavio za kraj avgusta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.