Mrkonjić: Hajka na SPS; Glišić: Sram te bilo, lopove jedan

Izvor: B92, 05.Nov.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Hajka na SPS; Glišić: Sram te bilo, lopove jedan

Beograd -- Predsednik IO SNS Darko Glišić oštro reagovao na izjavu Milutina Mrkonjića za list Danas da je "hajka na SPS stereotipni početak izborne kampanje SNS".

"Sram te bilo, lopove jedan. Ćutiš dok napadaju Aleksandra Vučića, dok ga na krst razapinju, dok mu prete vešanjem, iako je taj Aleksandar Vučić prema tebi bio više nego korektan. A ti vrlo dobro znaš o čemu govorim. Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ti Đilas i Dačić kažu da ga napadneš, ti to uradiš istog sekunda. Kako te nije sramota", poručio je socijalisti Glišić.

Glišić u izjavi za Tanjug kaže da zna da tim obraćanjem krši stranačku disciplinu, jer je predsednik Vučić rekao da ovakve izjave ne daje u javnost. "Ali, ne mogu da istrpim licemerje Milutina Mrkonjića", kaže Glišić i dodaje da je spreman da za to snosi svu odgovornost pred organima svoje stranke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DAČIĆ U DILU S ĐILASOM, PREKO MRKE RUŠI VUČIĆA: Najveći politički zemljotres u VLADAJUĆOJ KOALICIJI!

Izvor: Kurir, 05.Nov.2019

Klinč - Darko Glišić i Milutin Mrkonjić razmenili brutalne uvrede zbog sumnje naprednjaka da socijalisti šuruju sa opozicijom. Pale teške reči poput „lopove“, „licemeru“, „diletantu“, „neznalice“..

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.