Mirović kandidat za vojvođanskog premijera?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2016, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović kandidat za vojvođanskog premijera?

Potpredsednik SNS Igor Mirović viđen je za predsednika vlade Vojvodine, piše list Blic pozivajući se na izvore bliske premijeru i lideru SNS Aleksandru Vučiću.

Kako navodi list, dilemu oko naslednika Bojana Pajtića razrešili su pre nekoliko dana Vučić i tim njegovih najbližih saradnika, koji su procenili da bi Mirovićevo postavljenje na ovu funkciju bilo najbolje i za stranku i za koalicione >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << partnere.

Do takvog raspleta došlo je nakon sagledavanja kadrovskih rešenja na svim nivoima, ali i zbog raspoloženja samih naprednjaka u Vojvodini.

Mirović za Blic nije želeo da komentariše ta saznanja, ističući da će kadrovska rešenja biti poznata posle izborne skupštine SNS.

"Tek tada će se znati kome će biti poverene funkcije i ja ne želim da licitiram oko toga. Najvažnije je da će SNS moći da realizuje svoja izborna obećanja na osnovu kojih su nam birači ukazali veliko poverenje u Vojvodini", rekao je Mirović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Budući predsednik vlade Vojvodine potpredsednik SNS-a?

Izvor: B92, 23.Maj.2016

Beograd -- Potpredsednik SNS Igor Mirović viđen je za predsednika vlade Vojvodine, piše list Blic pozivajući se na izvore bliske premijeru i lideru SNS Aleksandru Vučiću...Kako navodi list, dilemu oko naslednika Bojana Pajtića razrešili su pre nekoliko dana Vučić i tim njegovih najbližih saradnika,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.