Milutin Mrkonjić: Najava preispitivanja saradnje sa SPS je stereotipan početak kampanje SNS

Izvor: Beta, 05.Nov.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutin Mrkonjić: Najava preispitivanja saradnje sa SPS je stereotipan početak kampanje SNS

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić ocenio je da je najavljeno preispitivanje saradnje Spske napredne stranke sa koalicionim partnerima, pre svega sa SPS, "predstavlja stereotipan početak izborne kampanje za parlamentarne izbore"."Svima je jasno da je Socijalistička partija Srbije lojalan i korektan partner SNS i da ne radi bilo šta iza ledja naprednjacima. Verujem zato da neće biti nikakvih promena unutar vladajuće koalicije ne samo nakon sednice Predsedništzva SNS već i nakon izbora. Smatram da je bolje da Dačić i Vučić zajedno vode državu", ocenio je Mrkonjić za Danas."Danas" navodi da "on nije želeo da komentariše medijsku hajku na SPS uoči sednice Predsedništva SNS, jer, kako je rekao, ne zna da li je naručena iz jednog odredjenog centra, ili je proizvod samih medija".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mihajlović odgovara Mrkonjiću: Objasni kako je u tvom mandatu gradjen auto-put od gline i blata

Izvor: Beta, 05.Nov.2019

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da pred svaki početak izborne kampanje Socijalistička partije Srbije (SPS) počne u medijima da se preispituje o vladajućoj koaliciji i  da koketira sa opozcijom kako bi došla do glasača koji ne podržavaju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.