Izvor: Danas, 24.Sep.2021, 19:15

Milivojević: Jovanjica je projekat namenjen finansiranju ko zna kojih crnih fondova

“Ukidanje pritvora Predragu Koluviji, prvooptuženom za organizovanje proizvodnje marihuane, na najvećoj plantaži u Evropi, koja je poslovala uz obilne državne subencije, jasna je poruka da je gromoglasno najavljivana borba protiv proizvođača narkotika i narkodilera još jedna farsa u režiji SNS”, kaže za Danas Srđan Milivojević, funkcioner Demokratske stranke.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Milivojević (DS): Borba protiv proizvodjača narkotika i narkodilera još jedna farsa SNS

Izvor: Beta, 24.Sep.2021

Ukidanje pritvora Predragu Koluviji, vlasniku i prvooptuženom za organizovanje proizvodnje marihuane na poljoprivrednom dobru "Jovanjica", prema oceni člana Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) Srdjana Milivojevića, znači da je najavljivana borba protiv proizvodjača narkotika i narkodilera "još...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.