Mihajlovićeva Jeremiću: Ima li politike osim uvreda?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva Jeremiću: Ima li politike osim uvreda?

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović, izjavila je danas da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, umesto da pred građane izađe sa politikom za koju se zalaže, nastavlja sa uvredama i na svaki način pokušava da našteti ugledu Srbije.

- Uvrede koje Jeremić iznosi na račun predsednika Srbije više govore o samom Jeremiću, jer građani mogu da vide da u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbiji dolaze najveći svetski lideri, kao što je i predsednik Srbije njihov gost. Rezultat tih poseta i dobrih odnosa su nove investicije, radna mesta i očuvanje strateški važnih kompanija, dok Jeremićeve inicijative imaju za cilj samo ostvarenje njegovih ličnih interesa - navodi Mihajlovićeva.

- Jeremić ovakvim napadima samo pokazuje da je neko kome, pre svega, građani Srbije ne mogu da veruju, jer pred njih ne izlazi sa jasnom politikom ni po jednom pitanju koje je važno za budućnost Srbije, od pitanja Kosova, preko odnosa u regionu, do ekonomskog razvoja koji bi vodio boljem životu građana - istakla je Mihajlovićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.