Mihajlović: Šutanovac i DS su za Srbiju bez puteva, bolnica i fabrika

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Dec.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Šutanovac i DS su za Srbiju bez puteva, bolnica i fabrika

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović je danas ocenila da je lideru opozicion Demokratske stranke (DS) Draganu Šutanovcu "mržnja prema svemu što urade SNS i njen lider Aleksandar Vučić važnija od napretka Srbije i boljeg života njenih građana".

Mihajlović je to rekla povodom izjave Šutanovca u nedelju kada je ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da je Vučić obilazeći radove na Koridoru 10 i otvarajući "po ko zna koji put" Klinički centr u Nišu, "izveo još jednu predstavu, dok građani sve teže žive".

"Šutanovcu izgleda odgovara samo Srbija u kojoj se Koridor 10 nikad ne završava, kao što je to bilo u njihovo vreme (DS), u kojoj građani Niša i južne Srbije ne mogu ni da sanjaju o najmodernijem kliničkom centru na Balkanu, i u kojoj je jug 'dolina gladi' jer ne radi nijedna fabrika", ocenila je Mihajlović u izjavi.

Ona je istakla da politički protivnici mogu da se ne slažu, ali ne i oko toga da li je za građane bolja infrastrukturno povezana, zdrava i razvijena Srbija.

"Izjava da ljudi u Srbiji ne vide nikakav bolji život, već samo lažne fabrike i lažne investicije, još jednom je pokazala kakvu Srbiju žele Demokratska stranka i njen predsednik Dragan Šutanovac", poručila je Zorana Mihajlović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mihajlović: Šutanovac za Srbiju bez puteva, bolnica, fabrika

Izvor: RTS, 18.Dec.2017

Lideru Demokratske stranke Draganu Šutanovcu je, izgleda, mržnja prema svemu što za Srbiju urade predsednik Aleksandar Vučić i SNS važnija od napretka zemlje i boljeg života njenih građana, izjavila je potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.