Mihajlović: SNS ima 5-6 kandidata za gradonačelnika

Izvor: Press, 08.Feb.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: SNS ima 5-6 kandidata za gradonačelnika

"Najmanje pet, šest ljudi sa naše liste mogu da budu gradonačelnici, ali mi formiramo tim. Bez obzira što svi očekuju da govorimo o jednom imenu videćete najmanje nas desetak koji pokušavamo da zajednički organizujemo ljude i pravimo tim", rekla je Mihajlović novinarima u Skupštini grada, upitana da li će biti kandidat za gradonačelnika.

Tim nam je na prvom mestu, a tek onda slede razgovori o "prvom, odnosno jednakom među svim ostalima", kaže Mihajlović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Ona je rekla da će SNS voditi mirnu i korektnu kampanju u kojoj će najvažniji biti razgovor sa građanima kako bi se rešavali njihovi problemi.

"Da li će to biti od vrata do vrata ili ćemo organizovati tribine, sasvim je svejedno", rekla je Mihajlović i dodala da će kampanja naprednjaka biti u istom duhu kao i ona iz 2012. godine kada su, dodala je, naprednjaci prošli medijsku golgotu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.