Mihajlović: Opozicija ne nudi nijedno rešenje za probleme

Izvor: RTS, 04.Mar.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Opozicija ne nudi nijedno rešenje za probleme

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović ocenila je da opozicija nije uspela da ponudi nijednu ideju ili rešenje za probleme sa kojima sa kao država suočavamo, ili koje bi pomoglo da građani žive bolje.
"Isti oni kojima su puna usta vladavine prava traže da se ponište ugovori sa investitorima, i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << to u kompanijama od kojih zavise hiljade ljudi i čitavi okruzi u Srbiji, kao što je RTB Bor. Kritikuju Vladu zbog privrednog rasta, ali se protive izgradnji novih auto-puteva, koji taj rast treba da podstaknu", kaže Mihajlovićeva u saopštenju.

Dodala je da nisu zadovoljni ni što Srbija danas ima stabilan budžet, nego bi ponovo da je zaduže neodgovornom politikom, kao što su je zaduživali kad su bili na vlasti.
"Građani Srbije izabrali su da podrže politiku koja se zasniva na rezultatima, odgovornosti i hrabrosti, a ne one koji govore loše o svojoj zemlji u inostranstvu i koji kritikuju svako rešenje, a da sami nemaju nijednu ideju ili predlog kako da građani žive bolje", kaže Mihajlovićeva.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.