Mihajlović: Opozicija hoće da vrati Srbiju u prošlost

Izvor: RTS, 11.Nov.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Opozicija hoće da vrati Srbiju u prošlost

Članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović ocenila je da učestalim zahtevima za slobodnim izborima opozicija u Srbiji unapred traži alibi za poraz na narednim izborima, kao i da Srbiju pokušava da vrati u prošlost.
"Građani Srbije su pravo na slobodne izbore odbranili 5. oktobra 2000. godine i od tada je vlast u Srbiji nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << puta promenjena upravo glasovima građana na izborima. Oni koji se danas okupljaju oko nečeg za šta su se građani borili i izborili, verovatno to rade zato što strahuju da će i na narednim izborima proći onako kako su prošli na predsedničkim"”, rekla je Mihajlovićeva, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Dodaje da pričom o slobodnim izborima, opozicija pokušava da se opravda pred građanima što zajedno nisu mogli da osvoje onoliko glasova koliko je je osvojio sadašnji predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.
"Jeremić, Tadić, koje su građani svojim glasovima jednom već oterali sa vlasti, zajedno sa Jankovićem, Obradovićem i drugima koji kao opozicija ne žele da učestvuju u dijalogu o najvažnijim državnim pitanjima, sada se okupljaju u pokušaju da Srbiju vrate u prošlost, ubeđujući građane da su drugi krivi što su oni unapred izgubili izbore koji nisu ni raspisani", rekla je Mihajlovićeva.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Opozicija Srbiju hoće da vrati u prošlost

Izvor: Blic, 11.Nov.2017

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da učestalim zahtevima za slobodnim izborima opozicija u Srbiji unapred traži alibi za poraz na narednim izborima, kao i da Srbiju pokušava da vrati u prošlost...“Građani Srbije su pravo na slobodne izbore odbranili 5. oktobra 2000....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.