Mihajlović: Novim pretnjama opozicija pokazala ponovo da su njihova politika sila i bezakonje

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Novim pretnjama opozicija pokazala ponovo da su njihova politika sila i bezakonje

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović ocenila je danas da opozicija novim pretnjama političkim neistomišljenicama samo pokazuje kako bi oni vladali Srbijom, i da je njihova prava politika sila i bezakonje.

"Sve smo to od njih već videli – i upadanje u institucije, i zahteve da dođu na vlast bez izbora, i nasilje i pretnje nasiljem. Кad institucije rade svoj posao, govorili su da je to politički progon, ali bi zato radije da oni budu ti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji će hapsiti", navodi se u pisanoj izjavi Mihajlovićeva povodom izjave predsednika Nove stranke Zorana Živkovića da će prva odluka nove vlasti biti hapšenje Aleksandra Vučića i svih koji su učestvovali u njegovoj vlasti.

Mihajlović je kazala da su građani imali dovoljno prilike da vide da šta im nudi opozicija.

"Srbiju u kojoj se ne grade auto-putevi, u kojoj se zakoni primenjuju kako njima odgovara, i u kojoj se poništava volja građana, samo zato što ih građani ne žele. I što ih manje žele, to su glasniji u svojim pretnjama", rekla je Mihajlovićeva.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mihajlović: Novim pretnjama opozicija pokazala ponovo da su njihova politika sila i bezakonje

Izvor: Danas, 04.Sep.2019

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović ocenila je danas da opozicija novim pretnjama političkim neistomišljenicama samo pokazuje kako bi oni vladali Srbijom, i da je njihova prava politika sila i bezakonje. Članak Mihajlović: Novim pretnjama opozicija pokazala ponovo da...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.