Mihajlović: Hoće da zabrane SNS jer ne mogu da nas pobede na izborima

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Hoće da zabrane SNS jer ne mogu da nas pobede na izborima

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da opozicija na protestima poziva na zabranu rada vladajuće SNS jer je ne zanimaju demokratija i volja građana već samo vlast.

Mihajlović je u saopštenju ocenila da ti pozivi na zabranu SNS sa protesta u Beogradu ukazuju na bezidejnost opozicije, ali i mržnju i ostrašćenost prema političkim protivnicima.

"Prvo su hteli vlast bez izbora, a sad bi da zabrane >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rad svojim političkim protivnicima, i to SNS koja uživa najveće poverenje građana i ubedljivo ih pobeđuje na izborima. To još jednom pokazuje da političare iz Saveza za Srbiju nije briga ni za demokratiju, ni za volju građana, već da isključivo žele vlast", kazala je ona.

Ona je opoziciji poručića da, umesto što se bave pokušajima da zabrane SNS, treba da pogledaju sebe i razmisle zbog čega ih "građani ne žele".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mihajlović (SNS): Hoće da zabrane SNS jer ne mogu da nas pobede na izborima

Izvor: Beta, 12.Maj.2019

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da opozicija na protestima poziva na zabranu rada vladajuće SNS jer je ne zanimaju demokratija i volja gradjana već samo vlast.Mihajlović je u saopštenju ocenila da ti pozivi na zabranu SNS sa protesta u Beogradu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.