Mediji: Sednica SNS o izborima nije zakazana, uskoro će

Izvor: B92, 21.Feb.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Sednica SNS o izborima nije zakazana, uskoro će

Beograd -- Sednica Glavnog odbora i Predsedništva SNS, na kojoj će biti doneta konačna odluka oko izlaska građana na birališta, još nije zakazana, piše "Politika".

Međutim, prema pisanju tog lista, očekuje se da će sednica biti održana do kraja februara.

Sagovornik lista iz SNS-a kaže da ne zna kakva će biti odluka predsednika Srbije i stranke Alaksandra Vučića, ali ističe da su naprednjaci spremni za izbornu kampanju.

"Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budu raspisani izbori, onda će izborna kampanja biti najkraća moguća, dakle 45 dana. To znači da bi na izbore mogli sredinom aprila, ali za nas je, ipak, najvažnije da ceo postupak na ugrozi investicije u Srbiji i otvaranje radnih mesta", rekao je za "Politiku" neimenovani član Predsedništva SNS-a.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.