Martinović PUPS-u: Ko vam brani da branite Vučića, a imate ministra zahvaljujući njemu?

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinović PUPS-u: Ko vam brani da branite Vučića, a imate ministra zahvaljujući njemu?

U Skupštini Srbije danas je došlo do polemike koalicionih partnera - Srpske napredne stranke (SNS) i Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) pošto je poslanik SNS Marko Atlagić ponovo vređao univerzitetske porfesore i pojedine lidere opozicije, a poslanik PUPS-a tražio da predsedavajući reaguje jer se ne drže dnevnog reda. Članak Martinović PUPS-u: Ko vam brani da branite Vučića, a imate ministra zahvaljujući njemu? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Martinović: SNS je ponosna što je u našim redovima profesor Atlagić

Izvor: Danas, 12.Sep.2019

Marko Atlagić, poslanik Srpske napredne stranke po treći put od početka ovog zasedanja Skupštine Srbije obrušio se na profesore beogradskog univerziteta Jovu Bakića, Dubravku Stojanović i Dušana Teodorovića, odgovarajući tako sa skupštinske govornice na pitanja koja mu je prethodnog dana uputio...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.