Marinović favorit SNS za Šabićevog naslednika

Izvor: Danas, 18.Jun.2019, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinović favorit SNS za Šabićevog naslednika

Milan Marinović, predsednik Prekršajnog suda u Beogradu, najizvesniji je kandidat za novog Poverenika za informacije od javnog značaja, koga će na tu funkciju predložiti vladajuća koalicija, saznaje Danas. Članak Marinović favorit SNS za Šabićevog naslednika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Danas: Predsednik Prekršajnog suda u Beogradu kandidat za poverenika

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2019

Predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović najizvesniji je kandidat za novog poverenika za informacije od javnog značaja, koga će na tu funkciju predložiti vladajuća koalicija, piše Danas...Na pitanje lista Danas da li će biti kandidat ili ne, on je uz osmeh odgovorio: "Ja jesam voljan,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.