Majka troje dece i doktorka vodiće Novobeograđane u bolju budućnost: Građani podržali kandidata SNS Mariju Zdravković!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 17:43

Majka troje dece i doktorka vodiće Novobeograđane u bolju budućnost: Građani podržali kandidata SNS Mariju Zdravković!

Članovi, aktivisti i simpatizeri Srpske napredne stranke iskazali su podršku nosiocu liste za buduće odbornike Skupštine Opštine Novi Beograd doc. dr Mariji Zdravković. 

Okupljeni su doc. dr Mariju Zdravković simbolično dočekali ispred zgrade Opštine Novi Beograd i poručili joj da su ponosni što je njihov kandidat na predstojećim lokalnim izborima za  budući saziv Skupštine Opštine Novi Beograd.

-Ponosni smo na našeg kandidata, ona je pre svega majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << troje dece, doktorka, žena je docent, hrabra je i plemenita. Ona je žena koja sme, može da izađe na crtu i lopovima i prevarantima, bez imalo straha i kolebanja. Uz podršku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke Marija Zdravković će stati na čelo opštine i povesti Novobeograđane u zdraviju budućnost - poručili su mnogobrojni okupljeni aktivisti.

Nosilac liste za buduće odbornike Skupštine Opštine Novi Beograd doc. dr Marija Zdravković direktorka je KBC Bežanijska kosa i docent na Katedri interna medicina – kardiologija Medicinskog fakulteta u Beogradu, a takođe je i jedini kardiolog u Srbiji koji radi kardiomagnetnu rezonancu srca.

Prva na listi za buduće odbornike Skupštine Opštine Novi Beograd doc. dr Marija Zdravković razgovarala je sa članovima, aktivistima i simpatizerima Srpske napredne stranke o najvećim problemima koji muče stanovnike Novog Beograda, ali i o tome šta je to na čemu će OO Novi Beograd raditi u budućnosti.

-Srpska napredna stranka je dala obećanja građanima i svako od njih je ispunila, tako će biti i u budućnosti, a na nama je da idemo napred i da pratimo politiku Aleksandra Vučića, koja se dokazala kao efikasna i kao ona u koju narod ima poverenje. To poverenje neće izostati ni ovog puta i sigurna sam da će, kada Srpska napredna stranka dobije mandat u Skupštini Opštine Novi Beograd svakome od nas biti bolje i da ćemo na lokalu uspeti da od Novog Beograda napravimo humaniju i napredniju opštinu. Zahvalna sam što prepoznajete viziju i što smo zajedno izabrali da idemo napred, u nove pobede za našu decu  - poručila je doc. dr Marija Zdravković.

Tokom današnjeg dana, nosilac liste za buduće odbornike Skupštine Opštine Novi Beograd doc. dr Marija Zdravković odazvala se i pozivu Udruženja “Stara Bežanija” da danas zajedno proslave slavu “Duhovi”. Udruženje “Stara Bežanija“ već više godina tradicionalno proslavlja slavu „Duhovi“, a svečanost započinje liturgijom u crkvi Svetog Đorđa na Bežaniji, a nakon toga i sledi druženje stanovnika ovog dela Novog Beograda.

Nosilac liste za buduće odbornike Skupštine Opštine Novi Beograd doc. dr Marija Zdravković zajedno sa okupljenim članovima Udruženja i stanovnicima Bežanije prisustvovala je rezanju slavskog kolača nakon verske službe i polaganju venca na spomen-obeležije "500 godina Bežanije" kod kružnog toka u Vojvođanskoj ulici.

- Ponosna sam što imamo ovakve ljude, ovakva udruženja, što imamo ljude koji se bore za svoju budućnost, ali i koji ne zaboravljaju odakle su potekli. Velika mi je čast što sam danas imala priliku da budem počasni gost proslave i što sam bila deo ovakve svečanosti. Srpska napredna stranka će u budućem mandatu sarađivati sa članovima Udruženja, pomoći im u njihovoj borbi za očuvanjem istorije, ali i unaprediti Bežaniju i učiniti je još lepšom i boljom za život svih nas i naše dece. Naša obećanja ne ostaju neispunjena, Srpska napredna stranka je ispunila sve što je i obećala, tako i nastavljamo, svi zajedno idemo napred - poručila je doc. dr Marija Zdravković.

Predsednica Udruženja “Stara Bežanija” Volga Ilić istakla je da je ponosna na sve stanovnike Bežanije koji godinama unazad ne zaboravljaju svoje korene i trude se da sačuvaju sećanje na staro naselje, ali i da svoj deo Novog Beograda učine lepšim mestom za život.

-Mi sa Bežanije ne zaboravljamo odakle smo ili gde smo odrasli i sa ponosom čuvamo našu Bežaniju od zaborava, ali moram da napomenem da se članovi Udruženja uz pomoć građana sami organizuju i finansiraju sve projekte. Spomen-obeležje koje smo podigli sami smo finansirali, nije nam pomogao niko, lokalna samouprava nam nikada nije pomogla ni u jednom projektu, nikada nam nisu pomogli u našem radu, ali se nadam da to neće biti slučaj u budućnosti i da će naš glas moći da se čuje. Nadamo se i molimo da ćemo slavu naše Bežanije dogodine slaviti masovnije, svečanije i u bezbednijim okolnostima - poručila je predsednica Udruženja Volga Ilić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.