Maja Gojković: SNS insistira na izborima u Vojvodini

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković: SNS insistira na izborima u Vojvodini

Mi iz SNS računamo na sve građane Srbije da prepoznaju politiku koja može da dovede do stabilne, moderne i ekonomski prosperitetnije države, poručila je funkcionerka naprednjaka

BEOGRAD - Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Maja Gojković izjavila je da SNS insistira na tome da se raspišu izbori u Vojvodini.

Gojković je rekla da je u Vojvodini katastrofalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ekonomska situacija, zbog katastrofalnog rada Demokratske stranke i predsednika pokrajinske vlade Bojana Pajtića i da je donošenje neustavnog statuta i zakona o prenosu nadležnosti AP Vojvodine doživelo poliički debakl.

Gojković je najavila da će rezultati izbora u Srbiji za republički parlament pokazati da li je SNS u pravu, kada govori da pokrajinska vlada nema više legalitet. Ona je najavila da su okosnica programa SNS u Vojvodini, kao i u ostalim delovima Srbije - poboljšanje ekonomije, pružanje sigurnosti i izvesnosti penzionerima i dalja borba protiv kriminala i korupcije.

"Mi iz SNS računamo na sve građane Srbije da prepoznaju politiku koja može da dovede do stabilne, moderne i ekonomski prosperitetnije države", najavila je Gojković.Ona je ukazala da je uložen veliki novac u kampanju protiv predsednika SNS i prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, jer je, kako je ocenila, određenim krugovima stalo da se u Srbiji ništa ne promeni.

Reč je o onima, kako je navela Gojković, koji su nezadovoljni primetnom borbom protiv kriminala i korupcije, zbog toga što je Vučić uspeo da sa pravosudnim organima, završi istrage u vezi 24 sporne privatizacije preduzeća i "koji bi voleli da jezik novca ponovo vlada Srbijom".

Gojković je rekla da je, na primer, biznismen Miroslav Mišković "angažovao pojedine medijske grupacije van ove države da bi udarao u Aleksandra Vučića i u SNS". Na pitanje o mogućnosti koalicija između SNS i drugih stranaka, Gojković je odgovorila da će moći da se razgovara tek kada budu političke stranke izašle u javnost sa svojim programima u kampanjama, kada se završe izbori i pokaže raspored snaga u parlamentu. Gojković je istakla da je za parlamentane izbore, zakazane za 16. mart,prvi na izbornoj listi SNS predsednik te stranke Vučić, da je na njoj mnogo novih imena, ali i mnogo žena koje će biti poslanici u parlamentu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Gojković: SNS insistira na izborima i u Vojvodini

Izvor: Telegraf.rs, 10.Feb.2014

- Mi iz SNS računamo na sve građane Srbije da prepoznaju politiku koja može da dovede do stabilne, moderne i ekonomski prosperitetnije države - kaže član Predsedništva SNS-a

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.