MUK KOD RADIKALA: Konferencija za novinare BEZ ŠEŠELJA, a evo i zašto (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2020, 22:32

MUK KOD RADIKALA: Konferencija za novinare BEZ ŠEŠELJA, a evo i zašto (FOTO)

Lider radikala Vojislav Šešelj je, na opšte iznenađenje u štabu, odlučio da se ne obrati okupljenim novinarima i pristalicama stranke.

Prema prvim preliminarnim rezultatima, Srpska radikalna stranka nije prešla cenzus ovogodišnjih izbora.

Lider radikala Vojislav Šešelj je, na opšte iznenađenje u štabu, odlučio da se ne obrati okupljenim novinarima i pristalicama stranke, već je to učinio Miljan Damjanović, predsednik gradskog odbora SRS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Očigledno je da je Vojislav Šešelj teško podneo neuspeh posle gubitka poverenja u srpskom narodu.

Na pitanje zašto predsednik SRS nije tu, Miljan Damjanovoć potpredsednik stranke SRS odgovara da je on odgovoran za ovu kampanju, da je predsednik uvažio sve njegove ideje i da za sve preuzima odgovornost lično on. Srpska radikalna stranka će nastaviti sa svojom politikom, sagledaće sve aspekte i izaći u javnost sa svim saznanjima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.