LDP: SNS štiti odgovorne za milijardu dinara duga

Izvor: Kurir, 01.Feb.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: SNS štiti odgovorne za milijardu dinara duga

NOVI SAD - Pokrajinski odbor Liberalno-demokratske partije (LDP) podržao je danas protest zaposlenih u Apoteci Pančevo i optužio Srpsku naprednu stranku (SNS) da štiti odgovorne za milijardu dinara duga koje ima Apoteka.

"Na primeru Apoteke Pančevo je očigledno da borba protiv korupcije i kriminala treba da posluži samo za dnevno-političku upotrebu, sa svrhom obmanjivanja javnosti i za borbu protiv političkih protivnika", naveo je LDP u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Ta stranka je dodala da je čudi da istraga protiv odgovornih za veoma tešku situaciju u kojoj se nalazi Apoteka Pančevo "tapka u mestu", iako su nadležni organi utvrdili sve relevantne činjenice i jasnu odgovornost bivšeg poslovodstva Apoteke Pančevo, na čelu sa direktorkom Brankom Milojević.

"Verujemo da razlog leži u činjenici da je odgovornost za Apoteku i tada i sada u raspodeli lokalne vlasti imao SNS", piše u saopštenju.

LDP je ocenio da je blokiran račun jasan uvod u gašenje te ustanove, koja ima 130 zaposlenih i tradiciju dugu 230 godina.

Autor: Beta,Foto: Nebojša Mandić
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.