Koordinator SNS povukao tužbu protiv pančevačkog novinara

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koordinator SNS povukao tužbu protiv pančevačkog novinara

Redakcija sajta Pančevo Si Ti (www.pancevo.city) saopštila je da je Branko Malović, koordinator Srpske napredne stranke (SNS) za Južnobanatski i Podunavski okrug i potpredsednik Izvršnog odbora te stranke, povukao tužbu koju je podneo 11. oktobra ove godine protiv novinara tog portala Nenada Živkovića.

Prethodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << on je tužbu podneo zbog teksta "Kakve kazne čekaju naprednjake, kad prodje nji'ovo (izvodi iz buduće istorije)", koji je na sajtu objavljen 1. oktobra.

Malović je za nadoknadu nematerijalne štete zbog navodno pretrpljenog duševnog bola tražio pola miliona dinara.

"Smatramo da odluka koordinatora Malovića da povuče drugu tužbu od dve koliko ih je do sada podneo protiv Živkovića, predstavlja malu, ali značajnu pobedu u odbrani slobode izražavanja u Srbiji. Ta činjenica neće ni na koji način umanjiti našu spremnost da i dalje pišemo o društvenim anomalijama i problemima, nepravdi, uništavanju društva i apsolutnoj kontroli koju aktuelna vlast u Srbiji pokušava da uspostavi", navodi se u saopštenju za javnost.

Dodali su da će se, kao i do sada, redakcija rukovoditi temeljnom vrednošću etike profesionalnog novinarstva, da su činjenice svete, a komentar slobodan.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Koordinator SNS-a Malović povukao jednu tužbu protiv novinara pančevačkog portala

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2018

Redakcija sajta Pančevo Si Ti saopštila je danas da je Branko Malović, koordinator Srpske napredne stranke (SNS) za Južnobanatski i Podunavski okrug i potpredsednik Izvršnog odbora te stranke, povukao tužbu koju je podneo 11. oktobra ove godine protiv novinara tog portala Nenada Živkovića...Prethodno,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.