Koalicija sa DS se ne postavlja kao mogućnost

Izvor: Beta, 06.Feb.2011, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija sa DS se ne postavlja kao mogućnost

BEOGRAD, 6. februara 2011. (Beta) - Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je u nedelju da se za naprednjake "kaolicija sa Demokratskom strankom uopšte ne postavlja kao mogućnost".

"Ova vlast na čelu sa Demokratskom strankom izgubila je legitimitet i ja sam siguran da gradjani Srbije žele potpune promene u zemlji. Nakon sledećijh izbora Srpska napredna stranka formiraće vladu bez Demokratske stranke", kazao je Stefanović na konferenciji za novinare.

On je izarzio nadu da vlast neće moći da ignoriše želje i potrebe gradjana Srbije iskazane na mitingu SNS i da će narednih nedelja početi razgovori predstavnika vlasti i naprednjaka o raspisivanje novih izbora.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.