Karikature Vučića i Bulatovića mogle bi da osvanu po niškim rupama

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karikature Vučića i Bulatovića mogle bi da osvanu po niškim rupama

Nišlije nezadovoljne stanjem ulica rupe po gradu opet su obeležile sa "SNS ofrlje" i "SNS rupa". Sada su nadležnima dali i ultimatum - da sve rupe zakrpe u roku od 3 dana ili će ih obeležavati karikaturama predsednika Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Niša Darka Bulatovića.

Asfaltiranje i rekonstrukcije ulica u Nišu traju nekoliko meseci, ali nezadovoljnih kvalitetom učinjenog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i dalje ima. Aktivisti su rupe u Zetskoj, Vojvode Tankosića i ulici Dušana Popovića obeležili nazivom vladajuće SNS.SNS rupe opet u modi; Foto: aktivisti

Javna preduzeća prave haos po gradu - nakon obavljenih radova, ostavljaju rupe po ulicama, bez ikakve zaštite ili saobraćajne signalizacije. Rupe stoje mesecima, a za to vreme se na sve strane raznosi šljunak i diže prašina. Skandalozno je što ovakav nemar nimalo ne pogađa našeg gradonačelnika - navode aktivisti.

Do sada su samo pisali SNS na rupama, ali sada prete karikaturama.I na trotoaru; Foto: aktivisti

Dajemo rok od tri dana da se rupe zakrpe. U suprotnom, krećemo sa obeležavanjem svih rupa širom grada, samo što će se ovaj put na asfaltu naći karikature Darka Bulatovića i njegovog glavnog šefa iz Beograda (Vučića) - napominju aktivisti.

Podsetimo, akcija “SNS rupa” krenula je početkom februara iz Ulice Vojvode Tankosića kod Doma zdravlja, koja posle radova oko novog parkinga nije vraćena u prvobitno stanje. Nastavljena je i na Paliluli, pa proširena sa 9 novih rupa.

Dobila je i "SNS ofrlje" trotoarsku akciju kao dopunu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.