Kad se neko pozove na mene i traži nešto, oterajte ga...

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kad se neko pozove na mene i traži nešto, oterajte ga..."

Beograd -- Lider SNS Aleksandar Vučić kaže da stranka mora da se menja, iako tako jaka stranka s takvim rezultratima, nije postojala u 30 godina od uvođenja višestranačja.

Ipak, primetio je, jedan njen mali deo sve više podseća na ono što je moglo da se gleda u ranijem periodu, na funkcionere SZS i one koji su opljačkali našu zemlju.

Ima i visokih funkcionera stranke, rekao je Vučić, koji idu kod direktora javnih preduzeća i govore o tome kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogle da se dese promene u vladi, a da će oni njemu lično, Vučiću, doneti nekakve pare, a on će im, navodno, obezbediti da budu ministar odbrane ili nekih drugih resora.

"Jedva čekam!", rekao je Vučić, i dodao da će takvi "braniti rešetke" u zatvoru, a ne ministri odbrane.

Izgleda da su neki, kaže Vučić, poverovali u laži političkih protivnika ili u sopstvene laži.

Poručio je i da, kada god se neko pozove na njega i traži bilo šta, kao da je to za potrebe SNS ili za njega, kao predsednika stranke, slobodno mogu da ga "oteraju u majčinu".

Jer, kaže Vučić, znajte da takav nikada ništa nije doprineo ni stranci, ni zemlji, već je u pitanju lopuža koju odmah treba prijaviti u prvoj policijskoj stanici.

Pozvao je partijske saradnike i da 10. godišnjicu stranke obeleže skromno u svim odborima stranke, a centralna proslava biće u Kraljevu.

Voleo bi, dodao je, da vanredna skupština bude u Nišu ili Novom Sadu.

"Imamo stranku kakva nije postojala 30 godina od uspstavlajnja visestranačja, bolju od svih koje su ikada postojale, snažniju, jaču, sa najboljom infrastrukturom, sa najboljim domaćinima", rekao je i dodao:

"Moraćemo sami da pobedimo one koji to nisu", zaključio je Vučić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.