KAD NE MOŽETE PROTIV VUČIĆA RADOM I REZULTATIMA, ONDA JE JEDINO REŠENJE DA NJEGA VIŠE NEMA! Mirković oštro odgovorio Vesni Pešić!

Izvor: 011vodič.com, 09.Jun.2020, 11:20

KAD NE MOŽETE PROTIV VUČIĆA RADOM I REZULTATIMA, ONDA JE JEDINO REŠENJE DA NJEGA VIŠE NEMA! Mirković oštro odgovorio Vesni Pešić!

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da “poslednje pretnje Vesne Pešić (predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću) nisu ništa više od nastavka morbidne i bolesne kampanje Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih”
– Svesni da su nesposobni i da ih narod neće, pozivaju na ubistvo, jer kada ne možeš rezultatima, radom, poštenjem, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ni lažima i izmišljenim aferama da pobediš Aleksandra Vučića, onda jedinu šansu vidiš, ako njega više nema – rekao je Mirković.
On je ocenio da je “bolesno sve ovo što se dešava” i istakao da je nakon “više ponovljenih pretnji, snajpera, dugih cevi i vešala, krajnje vreme da se takvim stvarima stane na put”.
– Aleksandar Vučić će i na ove pretnje, kao i sve do sada, odgovoriti osmehom i još jačim radom i boljim rezultatima, jer za njega i sve nas u SNS-u Srbija i njeni građani su uvek na prvom mestu i jedini su prioritet – zaključio je Mirković.
The post KAD NE MOŽETE PROTIV VUČIĆA RADOM I REZULTATIMA, ONDA JE JEDINO REŠENJE DA NJEGA VIŠE NEMA! Mirković oštro odgovorio Vesni Pešić! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.