Jovičić podržava Andreja Vučića da krivično goni one koji ga dovode u vezu sa Jovanjicom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić podržava Andreja Vučića da krivično goni one koji ga dovode u vezu sa "Jovanjicom"

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Jovičić izrazio je podršku Andreju Vučiću, bratu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u nameri da krivično goni sve predstavnike opozicionog Saveza za Srbiju (SzS), koji su, kako je istakao, lažno informisali javnost i doveli ga u vezu sa ilegalnom plantažom marihuane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Po ko zna koji put svedoci smo gnusnih laži koje u javnost iznose Dragan Đilas i potpredsednik Jeremićeve stranke Miroslav Aleksić, i ovom prilikom apelujem na nadležne institucije da preduzmu sve potrebne mere kako bi se jednom za svagda stalo na put pozivima na linč, haos i destabilizaciju Srbije", naveo je Jovičić u saopštenju za javnost.

On je istakao da je sada potpuno jasna namera i cilj opozicije da po svaku cenu sruši Aleksandra Vučića i da budžet Republike Srbije, koji je on teškom mukom spasao od bankrota, podeli među sobom kao partijski plen.

"Predsednika Vučića nećete oslabiti i sprečiti da svakim danom Srbija bude jača, stabilnija, cenjenija u svetu, jer on ima podršku ogromne većine građana koji mu veruju i podržavaju ga, zato poručujem Vam da prestanete da se bavite lažima, podmetanjima i pretnjama. Vaše laži i navodne afere koje svakoga dana proizvodite, neće Vam nikako pomoći, jer građanima i javnosti Srbije jasno je da je sve to zajedno sa bojkotom izbora paravan za debakl koji bi doživeli ako izađete na izbore", naveo je Jovičić.

On je ocenio da "Dragan Đilas i njegovi emisari nemaju program niti političku ideju, njihova politička platforma su spinovi i napadi na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i da je zaista krajnje vreme da zbog toga snose odgovornost", i pozvao da nadležne institucije da hitno tome stanu na put.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novović (SNS): Trudimo se da politiku Aleksandra Vučića prenesemo i na Novi Pazar

Izvor: SandzakPress.net, 30.Nov.2019

“Novopazarski Gradski odbor Srpske napredne stranke sa svojim koalicionim partnerima u lokalnoj vlasti trudi se da, politiku koju predsednik Aleksandar Vučić sprovodi na teritoriji cele Srbije, prenese i na Novi Pazar – istakao je izmedju ostalog na konferenciji za medije potpredsednik Gradskog...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.