Jovičić o protestima u Beogradu: Huligani i politički gubitnici iskaljuju bes i frustraciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 19:54

Jovičić o protestima u Beogradu: Huligani i politički gubitnici iskaljuju bes i frustraciju

- Pristojna Srbija, koja je u većini neće dozvoliti da huligani i politički gubitnici svoj bes i frustraciju iskaljuju na imovini svih građana Srbije - rekao je Jovičić

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić izdao je saopštenje za javnost povodom protesta u Beogradu:

- Najoštrije osuđujem strašne događaje i fašističko nasilje huliganskih bandi koje već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva dana pod izgovorom građanskih protesta nemilosrdno napadaju institucije i ruše Beograd i druge gradove u Srbiji. Pristojna Srbija, koja je u većini neće dozvoliti da huligani, ekstremisti i politički gubitnici izbora udruženi sa stranim službama sa ciljem da sruše legitimno izabranu vlast, napadaju fizički policiju, nasilno upadaju u institucije i svoj bes i frustraciju iskaljuju na imovini svih građana Srbije - rekao je on i dodao:

-Srbija ima snage da odbrani svoje građane i instutucije, i najvažnije je u ovom trenutku da budemo jedinstveni, razumni i da ne nasedamo na provokacije bandita i fašista kojima je cilj srušiti Aleksandra Vučića i baciti Srbiju na kolena. Molim sve građane da ostanu mirni i da kao i do sada veruju politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, svojoj državi i svojoj policiji. Pobedićemo zajedno i ovaj nalet nasilja i pokušaj destabilizacije zemlje u jednom od najtežih trenutaka u novijoj istoriji - izjavio je Aleksandar Jovičić član predsedništva SNS-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.