Jovanović (SzS): Ova vlast neće ni početi radove na metrou

Izvor: Beta, 30.Jan.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović (SzS): Ova vlast neće ni početi radove na metrou

Zamenik šefa odborničke grupe Savez za Srbiju (SzS) u Skupštini grada Beograda Nikola Jovanović ocenio je danas da je vladajuća partija "grubo obmanula" gradjanje predizbornim obećanjem da će se voziti metroom do 2022. godine.Jovanović je u saopštenju naveo da prvi gradjevinski radovi teoretski ne mogu početi za vreme mandata aktuelne gradske vlasti, obzirom da je tek juče raspisan tender za izradu plana generalne regulacije za prvu fazu metroa, što znači da još nisu počela geološka istraživanja."Od Srpske napredne stranke - koja za pet godina vlasti u prestonici nije ostavila nijedan kapitalni projekat i koja ni sneg u januaru ne ume da očisti, to se, nažalost, moglo očekivati. Imajući u vidu da je SNS čak prodavao karte za metro u predizbornoj kampanji, jasno je da se radi o neozbiljnoj družini koja poteže ovu temu samo kad se spremaju novi izbori", naveo je Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke.Prema njegovim rečima, odbornička grupa SzS zagovara potpuno drugačiji odnos sa Beogradjanima, u kojem se neće obmanama dolaziti na vlast.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović (SzS): Ova vlast neće ni početi radove na metrou

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2019

Zamenik šefa odborničke grupe Savez za Srbiju (SzS) u Skupštini grada Beograda Nikola Jovanović ocenio je danas da je vladajuća partija "grubo obmanula" građanje predizbornim obećanjem da će se voziti metroom do 2022. godine...Jovanović je u saopštenju naveo da prvi građevieoretski" ne mogu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.