Jovanović: Neozbiljnost opozicije uvećava šanse Vučiću

Izvor: Blic, 02.Feb.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Neozbiljnost opozicije uvećava šanse Vučiću

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Ćedomir Jovanović kaže da ukoliko opozicija želi da pred građane izađe kao ozbiljna i uverljiva alternativa vlasti, proevropska demokratska opozicija u Srbiji mora da se promeni i pod hitno da ozbiljan odgovor na kampanju koju lider Srpske napredne stranke (SNS) premijer Srbije Aleksandar Vučić uveliko vodi.

Jovanović je u odgovoru na pitanje kakve su šanse ujedinjne opzocije na izbotima odgovorio da "dok on (Vučić) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otvara stanice, fabrike, probija tunele, polemiše sa Jelenom Karleušom, opozicija čeka da vidi koliko je ozbiljan u ideji da raspiše izbore, kako bi, kad se oni raspišu, posle mesec dana kampanje koje on u međuvremenu vodi, porazgovarala o izborima koji su je iznenadili".

On smatra da "takva vrsta naše neozbiljnosti (opozicije) Vučiću svakoga dana uvećava izborne šanse, a nama smanjuje", i da "na takvo ponašanje mora da se staviti tačka".

Jovanović ističe da upravo o tome želi da razgovara sa predsednikom Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisom Tadićem i predsednikom Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenadom Čankom, "kako bismo kao savez izašli sa jasnim predlogom proevropskoj demokratskoj opoziciji."
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.