Jovanov: Šta se dešava sa istragom o Đilasovim računima?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021, 11:45

Jovanov: Šta se dešava sa istragom o Đilasovim računima?

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov postavio je danas pitanje državnim organima da li se išta dešava po pitanju istrage u vezi s računima predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa u inostranstvu, jer, kako je rekao, sankcije teraju ljude da razmisle šta je radio.

Jovanov je u Skupštini Srbije pitao kada se mogu očekivati konkretni rezultati istraga. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Kaže da pitanje upućuje, jer je, objašnjava, Đilas juče imao potrebu da se obrati javnosti, pokazujući da namerava da nastavi tamo gde je stao.

"On ne misli da je bilo gde pogrešio, da je bilo šta uradio što ne treba, ne misli da to što je, dok je bio na vlasti, svojim firmama, zahvaljujući poziciji, obezbedio prihode od 619 miliona evra. On ne smatra da je to nešto pogrešno, da to više ne treba da radi, već smatra da sutra treba da se vrati na vlast, i da prekosutra nastavi tamo gde je stao", rekao je Jovanov.

On se osvrnuo i na zahteve stranaka koje su juče razgovarale sa evroposlanicima, primetivši da je, kako kaže, Đilas zatražio nacionalnu frekvenciju za svoje televizije.

"I šta će mu nacionalna frekvencija? Pa da preprodaje sekunde. I od cele priče o tome kako izgleda politički sistem u Srbiji, kako manjka ovo ili ono, mi smo došli dotle da Đilasu treba nacionalna frekvencija da opet preprodaje sekunde", rekao je Jovanov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.