Jovanov: Đilas nije demantovao prihod njegovih firmi od 619 miliona

Izvor: Danas, 02.Sep.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Đilas nije demantovao prihod njegovih firmi od 619 miliona

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov ocenio je danas da predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas "nije ni pokušao da demantuje da su firme u njegovom vlasništvu prihodovale 619 miliona evra". Članak Jovanov: Đilas nije demantovao prihod njegovih firmi od 619 miliona se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Gradjani od Djilasa danas čuli sve i svašta, uglavnom neistine

Izvor: Beta, 02.Sep.2019

Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović poručio je danas da to što predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas ponavlja "da je prebacio upravljačka prava na druge ljude", suštinski samo znači da će za "malverzacije i kriminal",...

Nastavak na Beta...

Mnogo sikter!

Izvor: Danas, 02.Sep.2019

Aktuelni predsednik SNS i države na sednici Glavnog odbora stranke ni milimetar nije odstupio od svog “država to sam ja” stava. “Dok sam ja živ, samo će narod odlučivati ko će biti na vlasti”, poručio je Vučić. Članak Mnogo sikter! se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Stefanović: Zavod za statistiku da prekine sa šminkanjem podataka

Izvor: Danas, 03.Sep.2019, 10:05

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović ocenio je da je Zavod za statistiku mesec dana kasnio sa objavom rasta kvartalnog BDP-a da bi predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo vest o rastu BDP-a u julu od 4,4 odsto kako bi se relativizovao podatak o niskom rastu BDP-a od 2,9 odsto...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.