Jeremić: Vučić će ostati na vlasti godinama ako potpiše nezavisnost Kosova

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Vučić će ostati na vlasti godinama ako potpiše nezavisnost Kosova

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je pitanje Kosova ključno za smenjivanje režima, jer će predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostati na vlasti godinama ako mu bude dozvoljeno da potpiše sporazum o priznanju, saopštila je Narodna stranka. Članak Jeremić: Vučić će ostati na vlasti godinama ako potpiše nezavisnost Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novaković: Bojkot je prvi korak ka pobedi

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Poverenik Narodne stranke za Vojvodinu Borislav Novaković izjavio je danas da je odluka o bojkotu izbora prvi korak ka pobedi, saopštila je ta stranka. Članak Novaković: Bojkot je prvi korak ka pobedi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Makron: Nadam se da je sporazum o Bregzitu završen

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je danas da se nada da je sporazum o Bregzitu završen na pregovorima u Briselu. Članak Makron: Nadam se da je sporazum o Bregzitu završen se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.