Jeremić: Vlast ne vezuje ništa osim golog interesa, Đurić: Jeremićeva stranka - partija mržnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Vlast ne vezuje ništa osim golog interesa, Đurić: Jeremićeva stranka - partija mržnje

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da ljude u naprednjačkoj vlasti ne vezuje ništa osim golog interesa i da će "vlast otići kao rukom odneta" kada taj materijalni interes bude doveden u pitanje. Funkcioner SNS Marko Đurić saopštio je danas da je stranka Vuka Jeremića stranka mržnje, i zato su jezici kojima, kako kaže, govorimo različiti, a njegovo nerazumevanje za politiku Srpske napredne stranke tako duboko i suštinsko.

Jeremić je na osnivačkoj skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Gradskog odbora Narodne stranke Vrbas rekao da je veoma važno da u trenutku pada SNS sa vlasti postoji organizacija poput Narodne stranke, koja je spremna da prihvati sve izazove.

"Moramo biti spremni za vreme koje je pred nama, a potom i za ponovnu izgradnju Srbije iz ruševina koje ćemo po njihovom odlasku zateći", rekao je Jeremić, prenela je Narodna stranka.

"Moramo dobro da pamtimo. Ne smemo ponoviti greške koje su naši prethodnici činili u prelomnim trenucima, u kojima se menjao put kojim Srbija ide", kazao je Jeremić.

Jeremić je, povodom pregovora o Kosovu i Metohiji, istakao da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ne sme dozvoliti da postigne dogovor koji bi podrazumevao "razgraničenje" i punopravno članstvo Prištine u UN.

On je istakao da 70.000 mladih koji godišnje napuste Srbiju znači 70.000 problema manje za koordinatore SNS, jer ljudi koji odlaze nisu glasači vladajuće stranke, pa je za režim bolje da oni žive u Geteborgu ili Torontu.

"Sa druge strane, za ovu nakaradnu vlast je najbolje da oni koji ostanu u Srbiji budu što siromašniji, jer je tada njihov glas sve jeftiniji – danas litar ulja, a sutra, bojim se, četvrt litre – i da rade za 200 evra koje će potrošiti u prodavnicama čiji su vlasnici stranci", rekao je Jeremić.

Za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Vrbas izabran je Ognjen Vujičić, vlasnik kafea u centru Vrbasa kome je letos uklonjena bašta uz asistenciju oko 40 policajaca, a privedeno je osam članova Narodne stranke.

Đurić: Jeremićeva stranka je stranka mržnje

Funkcioner SNS Marko Đurić saopštio je danas da je stranka Vuka Jeremića stranka mržnje, i zato su jezici kojima, kako kaže, govorimo različiti, a njegovo nerazumevanje za politiku Srpske napredne stranke tako duboko i suštinsko.

Đurić je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima poručio da je Srpska napredna stranka kao monolitna politička organizacija proistekla iz želje građana da na čelo države dođu državno i nacionalno odgovorne snage, koje će povratiti sve one elemente državnosti i nacionalnog ponosa izgubljene tokom kriminalne, antisrpske i kapitulantske vladavine stranaka nekadašnjeg DOS-a.

"Kada Vuk Jeremić govori o nepostojećoj ideologiji Srpske napredne stranke, on polazi od sebe i svog oportunističkog poimanja politike - on naime ne može da shvati da je Srbija i njena dobrobit naša centralna ideologija, jer on nikakvu ideologiju osim karijerizma nije imao niti je i danas ima", naveo je Đurić.

Jeremić i njegovi politički istomišljenici i saučesnici u obaranju Srbije na kolena, kaže Đurić, zdušno su kod građana stvarali gubitnički mentalitet, jer to je bio najbolji način da njihove krađe i trgovine nacionalnim interesima prođu bez ikakvog otpora.

"Srpska napredna stranka, međutim, od građana Srbije stvara naciju pobednika, i to je ono što Jeremići i njegovim prijateljima u opoziciji očito smeta", naveo je.

Đurić je poručio i da je Srpska napredna stranka sve ono što oni nisu i razumljivo je što je, kaže, njihova mržnja prema našoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću tako iskonska, a građani upravo zato na pravi način sagledavaju i shvataju anatomiju te mržnje.

"To je mržnja protiv Srbije koja stoji ponosno među evropskim nacijama i naroda, to je Srbija bez kompleksa niže vrednosti, to je Srbija koja ne zaboravlja učinjene joj nepravde, i konačno to je Srbija koja ima legitimne državne i nacionalne interese, a sve to Srbija je izgubila ili bila na pragu da izgubi tokom štetočinske vladavine Jeremića i njegovih saradnika i saučesnika", naveo je Đurić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: Vlast SNS-a će nestati kao rukom odneta, vezuje ih samo goli interes

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2018

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da ljude u naprednjačkom režimu ne vezuje ništa osim "golog interesa" i da će "vlast otići kao rukom odneta" kada taj materijalni interes bude doveden u pitanje..."Među njima nema kohezije, ideologije, vere, vrednosti, patriotizma.. Njihova organizacija,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jeremić: Naprednjake za vlast ne vezuje ništa osim golog interesa

Izvor: RTS, 19.Okt.2018

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da ljude u naprednjačkoj vlasti ne vezuje ništa osim golog interesa i da će "vlast otići kao rukom odneta" kada taj materijalni interes bude doveden u pitanje. . Jeremić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.