DS S danas počinje izbornu kampanju

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS S danas počinje izbornu kampanju

Demokratska stranka Srbije počeće danas izbornu kampanju predstavljanjem “Programa razvoja Srbije od 2014. do 2019. godine - Ekonomija političke neutralnosti”.

Na skupu će govoriti lider DS S Vojislav Koštunica, potpredsednik stranke Nenad Popović i kandidat za gradonačelnika te stranke Aleksandar Popović.

Prema rečima Nenada Popovića, DS S će se zalagati za formiranje Kancelarije za saradnju sa Rusijom.

On je u jučerašnjoj izjavi ponovio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbija treba da odustane od puta u Evropsku uniju i proglasi političku neutralnost.

“Srbija treba da odustane od puta u Evropsku uniju i da proglasi političku neutralnost. To je glavni preduslov da naša zemlja počne da vodi uravnoteženu spoljnu politiku zasnovanu isključivo na srpskim ekonomskim interesima”, naveo je Popović u pisanoj izjavi medijima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS danas počinje izbornu kampanju

Izvor: Akter, 09.Feb.2014

DSS počeće danas izbornu kampanju predstavljanjem "Programa razvoja Srbije od 2014. do 2019. godine - Ekonomija političke neutralnosti"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.