Izabrano novo rukovodstvo Trgovišta i prva predsednica

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2020, 10:37

Izabrano novo rukovodstvo Trgovišta i prva predsednica

Naredne četiri godine Trgovištem će upravljati Miljana Stojanović Zlatković koja je u prošlom mandatu obavljala funkciju pomoćnika predsednika Opštine, dok će Skupštinom opet upravljati Aleksandar Kolić. Naprednjaci su na nedavno održanim lokalnim izborima osvojili 94% glasova i u ovom mandatu sami formirali vlast.

Zlatkovićeva je prva žena u istoriji Trgovišta koja je izabrana za predsednicu, a u javnosti je poznata po organizovanju tradicionalne manifestacije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << “Dani preobraženja” u Kozjem Dolu.

Na mesto njenog zamenika postavljen je Nebojša Trajković, dok je za predsednika Skupštine izabran Aleksandar Kolić koji je i u prošlom sazivu obavljao tu funkciju.

Danijela Zlatanović je još jedna žena koja je dobila funkciju u narednom sazivu i to kao Kolićeva zamenica u Skupštini.

Dugogodišnji predsednik Opštine Trgovište Nenad Krstić jedan je od devotoro ljudi iz Pčinjskog okruga koji idu u skupštinske klupe kao poslanik u republičkom parlamentu, tako da u novom sazivu nije deo lokalne vlasti.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Izabrano rukovodstvo Lebana, Bogdanoviću još jedan mandat na čelu Opštine

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2020

I u naredne četiri godine predsenik Opštine Lebane biće Ivan Bogdanović, kadar Srpske napredne stranke, a Skupštinom će upravljati njegov stranački kolega i dosadašnji zamenik Boban Pejić. Pored naprednjaka, u lokalnom parlamentu su i predstavnici Socijalističke partije Srbije, Grupe građana...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.