Izvor: Luftika.rs, 25.Jun.2022, 13:58

Iva Štrljić postala odbornica SNS zbog Vučića, ‘vrhunskog državnika i velikog čoveka’

Glumica Iva Štrljić politički se aktivirala na listi Srpske napredne stranke za Beograd, a zadužila je odborničko mesto u Gradskoj skupštini.
Srpski tabloidi želeli su da saznaju kakve političke ideje ima prepoznatljiva glumica.
„Uvek volim da kažem da grad čine ljudi, njihove ideje i način kako pokazuju ljubav prema svom gradu, brinući o njemu i trudeći se da on iz dana u dan bude sve sadržajniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sređeniji i bolji i zato mi je drago što sam na listi ‘Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve’ – s ljudima koji imaju viziju i plan kako da učine da Beograd nastavi da napreduje i da nastavi da bude grad u koji se svi zaljubljuju, u koji rado dolaze, koji ne zaboravljaju, kome se vraćaju“, navela je ona.
Govoreći u „teškoj zimi“ koju je predsednik najavio, glumica je otkrila da li strepi.
„Kakva god da bude zima, znam da je predsednik Vučić čovek koji brine i voli svoju zemlju i koji se trudi da se svi osećamo sigurno i stabilno u najrazličitijim okolnostima i znam da će to tako biti i ove zime jer je on uz nas. Predsednik je čovek koji poseduje sve kvalitete vrhunskog državnika i velikog čoveka, na kog treba da budemo ponosni“, istakla je.
Ona je komentarisala i novog gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića.
„Ako uzmemo u obzir to da je Šapić deset godina vodio uspešno opštinu Novi Beograd i da je pored toga u politici Aleksandra Vučića prepoznao vrednosti koje od našeg Beograda i Srbije čine još lepše mesto za život, verujem da će i posao gradonačelnika obavljati s velikim uspehom, a iznad svega u interesu građana Beograda“, zaključila je glumica.
Izvor: Nova.rs
Otac glumice Ive Štrljić rekao je nešto najtužnije što tata može da kaže o ćerki

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.