Gradski odbor SNS Požarevac: Kamenom razbijena vrata

Izvor: B92, 02.Dec.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski odbor SNS Požarevac: Kamenom razbijena vrata

Gradski odbor SNS Požarevac objavio je putem zvaničnog sajta da "najoštrije osuđuje vandalski čin koji se dogodio u noći između subote i nedelje".

Kako je navedeno tada su "jedno ili više lica, razbili kamenom portal na ulaznim vratima stranačkih prostorija koje se nalaze u centru grada".

"Nadamo se da je ovaj čin samo delo neodgovornog pojedinca, a ne vid političke borbe protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srpske napredne stranke od strane opozicionih partija čiji je jedini program napad na Aleksandra Vučića i omalovažavanje i unižavanje njegovih napora za stabilizaciju Srbije i progres svih njenih građana. Ne želeći da se bavimo spekulacijama o motivima ovog nemilog događaja, a potpuno uvereni u sposobnost nadležnih organa pozivamo iste da istraže ovaj slučaj i shodno slovu zakona, kazne počinioce", ističe se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Požarevcu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.