Građani ispred Skupštine Srbije, podrška poslanicima koji štajkuju glađu (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020, 20:04

Građani ispred Skupštine Srbije, podrška poslanicima koji štajkuju glađu (FOTO+VIDEO)

Oni koji podržavaju poslanike SNS brojniji su od nekolicine koji su došli da podrže Obradovića ISPRED Narodne skupštine i dalje je u toku štrajk glađu narodnih poslanika Srpske napredne stranke Sandre Božić i Aleksandra Martinovića,a tu je i lider Dveri Boška Obradovića koji takođe navodno štrajkuje glađu. Pristalice i jednih i drugih došle su da daju podršku. Čuju se pokliči >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << "Aco, Srbine", "Boško, fašisto" i "Đilase, lopove", koji odzvanjaju centrom Beograda. Pristalice SNS nose zastave Srbije kao i transparent sa zajedničkom fotografijom predsednika Srbije i Kine, Aleksandra Vučića i Si Đinpinga, uz natpis "Srbi i Kinezi braća zauvek". Građani koji podržavaju poslanike SNS brojniji su od nekolicine koji su došli da podrže Obradovića.Preventivno je tu kordon Žandarmerije koji obezbeđuje da ovaj skup prođe u miru. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju iz predsedništva Srbije preko tv pozvao takođe na smanjenje tenzija i na sprečavanje nasilja.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Štrajk

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razišle se i pristalice SNS i pokreta Dveri, ostali pojedini poslanici

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2020

BEOGRAD - Pristalice Srpske napredne stranke, ali i opozicionog pokreta Dveri, koji su bili ispred doma Narodne skupštine u Beogradu kako bi dali podršku poslanicima koji su štrajkovali glađu, razišle su se nešto prije 21.30, a saobraćaj u tom dijelu grada normalno funkcioniše.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.