Gojkovićeva: Konstitutivna sednica parlamenta do 4. juna

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojkovićeva: Konstitutivna sednica parlamenta do 4. juna

Funkcionerka SNS i dosadašnja predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da još ne zna tačan datum održavanja konstitutivne sednice parlamenta, ali da će ona biti održana u zakonskom roku, do 4. juna.

- Ne bih da nagađam datum, ne zavisi samo od moje volje, potreban je širi dogovor - rekla je Gojkovićeva novinarima u Beogradu.

Gojkovićeva je podsetila je da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u petak biti održana sednica Predsedništva SNS, a u subotu skupština stranke, ali je dodala da je od skupštine stranke važnije da premijer još razmišlja kako će izgledati sastav nove vlade i piše njen program.

Ona je podsetila da će konstitutivna sednica Skupštine AP Vojvodine biti održana 2. juna i dodala da će se i ona "kretati u tim datumima".

Upitana da li će sednica biti održana 1. ili 3. juna, Gojkovićeva je rekla da sednica može biti održana i 4. juna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Konstitutivna sednica parlamenta do 4. juna

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da još ne zna tačan datum održavanja konstitutivne sednice parlamenta, ali da će ona biti održana u zakonskom roku, do 4. juna...Foto: Skupština Srbije/printscreen.."Ne bih da nagađam datum, ne zavisi samo od moje volje, potreban je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.