Izvor: Blic, 13.Dec.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Većina u SNS je za vanredne izbore, Vučić i ja smo protiv

Sudeći po sastanku koji je Aleksandar Vučić održao sa pojedinim članovima Predsedništva Srpske napredne stranke tokom vikenda, većina u ovoj stranci je za raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora, izjavila je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković za RTV, dodajući da ona lično ne deli to mišljenje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gojković: Većina u SNS-u za vanredne izbore, Vučić i ja protiv

Izvor: RTS, 13.Dec.2018

Sudeći po sastanku koji je Aleksandar Vučić održao sa pojedinim članovima Predsedništva Srpske napredne stranke tokom vikenda, većina u ovoj stranci je za raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora, izjavila je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković za RTV, dodajući da ona lično...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.