GO SNS Valjevo: Đilasovi, Vukovi i Boškovi jurišnici osetili da im se bliži politički kraj, pa počeli da iznose neistine

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GO SNS Valjevo: Đilasovi, Vukovi i Boškovi jurišnici osetili da im se bliži politički kraj, pa počeli da iznose neistine

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pozdravlja komični nastup odbornika opozicije u Skupštini grada i ocenjuje da nijedno saopštenje ili izjava iz Srpske napredne stranke ne može tako dobro da ilustruje o kakvoj promašenoj političkoj opciji se radi, kao što to uspeva Đilasovim, Boškovim i Jeremićevim jurišnicima.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Ne znajući kako više da napadnu narodnu i uspešnu vlast, koja je za nepunih 8 godina ponovo izgradila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbiju kao normalnu i prosperitetnu državu i vratila optimizam i osmehe na lica građana, ovi politički dinosaurusi, čiji je jedini cilj da ponovo dođu na vlast i nastave sa "ceđenjem" budžeta, kako na lokalnom tako i na nivou države, izneli su ponovo niz očiglednih neistina na račun Srpske napredne stranke i vlasti u Valjevu.

Novim izmišljotinama o gradskoj vlasti samo su osvežili sećanje građana na to kako su funkcionisale stvari dok su oni bili na vlasti, i verovatno uticali na to da i ono malo građana, koji su ih još uvek podržavali, promeni stavove.

Đilasovi, Vukovi i Boškovi jurišnici, čiji je jedan od zaštitnih znakova poziv na nasilje nad ženama, očigledno su osetili da im se bliži politički kraj, i zato su njihove objave i nastupi u poslednje vreme sve udaljeniji od realnosti.

Srpska napredna stranka će i dalje, vođena političkim idejama Aleksandra Vučića, nastaviti da se bori za bolje Valjevo i bolju Srbiju na jedini način koji poznaje, a to je način rada, poštenja i rezultata koji su dobro vidljivi i poznati svima.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo poručuje Savezu za Srbiju da podržava njihovu odluku o bojkotu izbora, i da razume da je ona opravdano motivisana strahom od katastrofalnih rezultata koji bi ih sačekali u noći posle zatvaranja birališta.

Naprednjaci saosećaju sa potrebom članova Saveza za Srbiju da na ovaj način sačuvaju barem minimum ljudskog dostojanstva i podržavaju ih u tome.

Srpska napredna stranka je ubeđena da će na predstojećim izborima građani jasno pokazati da cene rad i rezultate, a ne laži, prevare i podmetanja, koji su zaštitni znaci Saveza za Srbiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.