GO BEOGRADA SNS: Demokratska stranka konstantno širi LAŽI I MRŽNJU PREMA AKTUELNOJ VLASTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 23:18

GO BEOGRADA SNS: Demokratska stranka konstantno širi LAŽI I MRŽNJU PREMA AKTUELNOJ VLASTI

Beogradski odbor Srpske napredne stranke optužio je Demokratsku stranku da, "po ko zna koji put do sada, zloupotrebljava tragediju kako bi prikupila koji jeftini politički poen, ali i kako bi širila laži i mržnju prema aktuelnoj vlasti"

Demokratska stranka zatražila je danas nezavisnu istragu nesreće na poligonu fabrike "Krušik" kod Valjeva u kojoj je jedan radnik te fabrike za proizvodnju oružja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poginuo, a jedan je teško povređen.

- Piskaranje saopštenja, koja su prepuna laži, je dobro poznati manir Ðilasovaca - ocenjuju beogradski naprednjaci i dodaju da su još jednom pokazali da ne mare za građane, da nemaju empatiju i da samo gledaju kako da strančare i da šire laži i mržnju.

- Umesto da sačekaju rezultate istrage, oni to koriste kao priliku za napad na Vladu i organe koji vode istragu. Napad radi napada i odsustvo ljudskosti su slika i prilika Ðilasovih demokrata - navodi se u saopštenju beogradskog odbora SNS-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.