Foto-vest: 15-ak metara novog asfalta, zastave, cveće i SNS plakate pred dolazak Vučića u Gadžin Han

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2021, 16:43

Foto-vest: 15-ak metara novog asfalta, zastave, cveće i SNS plakate pred dolazak Vučića u Gadžin Han

Danas zvanično najavljena, ali su pripreme za sutrašnju posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Gadžinom Hanu počele još za vikend kada su rupe na putevima zakrpljene. Vučića u Hanu dočekuju i kao predsednika Srpske napredne stranke, pored reda zastava Srbije okačenih duž glavne ulice, na lokalni Dom kulture postavljeni su plakati sa njegovim likom i sloganom stranke koju vodi.

Kako se primakla iznenadna poseta Vučića koja za lokalne vlasti nije bila iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jer se već danima spremaju, tako se i radnici, koji su prethodnih dana uz trotoar skupljali rizlu i pesak u mestima kroz koja se dolazi od Niša do Hana, približavaju ulazu u Gadžin Han.Dom kuture u stranačkom ruhu; foto: N.Mitić;

Rupe na putevima u mestima pre Hana su popunjene, a u samom naselju glavna ulica je danas oprana. Duž nje postavljene su i srpske zastave.

Prethodnih dana se nisu popunjavale samo rupe na putevima, već je i deo jedne ulice u Gadžinom Hanu dobio petnaestak metara asfalta.

U parku i žardinjerama ispred zgrade Opštine zasađeno je cveće. Nedaleko odatle preostalo je da kamion prospe kamenje, a bager da ga rasporedi.

Park ispred Opštine dobio zelenilo; foto: N.Mitić;U sutrašnjoj poseti Gadžinom Hanu predsednik Vučić će imati sastanak sa lokalnim funkcionerima u Domu kulture. Na delu fasade te kulturne ustanove dočekaće ga plakat sa sloganom sa kojim je Srpska napredna stranka izašla na poslednje izbore, a jedan od njih je i sa njegovim likom.

Inače, Vučić će sutra najpre posetiti Pukovac, gde će se revakcinisati, a na njegovu iznenadnu posetu tom mestu reagovalo se na društvenim mrežama.

Kod Pukovčani sme da se revakciniše ali de nek pokuša struju da im iseče, ako je tolko hrabar - napisao je jedan od čitalaca.

Kako se Gadžin Han priprema za predsednikovu posetu možete pogledati na ostalim fotografijama u galeriji na vrhu teksta.

Podsetimo, Vučić sutra dolazi na jug Srbije - najpre u Pukovac po drugu dozu vakcine protiv korone, a posle u Gadžin Han na sastanak sa lokalnim funkcionerima.

Nisu se krpile samo rupe, nešto se radilo i ucelo; foto: N.Mitić;

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pred dolazak Vučića u Gadžinom Hanu krpe rupe na putevima i peru ulice

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2021, 08:40

Juče je zvanično najavljena, ali su pripreme za današnju posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Gadžinom Hanu počele još za vikend kada su rupe na putevima zakrpljene...Vučića u Hanu dočekuju i kao predsednika Srpske napredne stranke, a pored reda zastava Srbije okačenih duž glavne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.