Forum žena SNS osudjuje izjave Sergeja Trifunovića na račun novinarke Srpskog telegrafa

Izvor: JUGpress.com, 22.Jan.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forum žena SNS osudjuje izjave Sergeja Trifunovića na račun novinarke Srpskog telegrafa

LESKOVAC

Forum žena Srpske napredne stranke u Leskovcu, oštro je, na današnjoj hitno zakatanoj press konferenciji, osudio verbalno nasilje čelnika Saveza za Srbiju prema novinarki Srpskog telegrafa,  Ivani Žigić.

Čelnici ”Saveza za Srbiju”, svakodnevno javno demonstriraju nasilje, posebno nad ženama, a sve pod izgovorom da teže pristojnoj Srbiji, rekla je predsednica Foruma žena leskovačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << SNS-a, Kristina Vasiljković:

” Mi, koji se trudimo da, različitim aktivnostima,  unapredimo položaj žena u društvu i zalažemo se za jdnakost medju polovima, smo borci za pristojnu Srbiju, a ne Obradovićevi, Djilasovi i Trifunovićevi savezi, čiji je program nasilje u društvu i nasilje nad ženama. To nije pristojna Srbija. Zbog toga pozivam sve žene koje se bave javnim poslom i čiji glas može da se čuje, da najoštrije osude sve uvrede, koje su oni izgovorili ženama”.

Bavimo se politikom i na odgovornim smo mestima, ali smo istovremeno i majke i supruge, koje brinu o svojim porodicama i kućama.

“Upravo jednu takvu ženu je Trifunović nazvao k….m.  Takvo omalovažavanje i poniženje, ne treba da trpi nijedna žena, a posebno kad se to radi javno. Nema reči kojima bih iskazala svoje nezadovoljstvo zbog ponašanja čelnika Saveza za Srbiju.Okupile smo se danas ovde, kako bismo sve zajedno pokazale kako ne želimo da nas vredjaju i nipodaštavaju oni koji se zalažu za pristojnu Srbiju”, rekla je Vasiljković.

Na ovu temu će sutra govoriti i članice Foruma žena vlasotinačkog SNS-a.

Predsednik SNS Aleksandra Vučić je na poslednjoj sednici Glavnog odbora te stranke oštro kritikovao odbore po Srbiji i stranačke funkcionere zato što ne reaguju na razne izjave ljudi iz opozicije.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.